ÚvodVinařské ingredienceMalolaktická fermentaceAnchor Duet Arom (25g) – bakterie

Anchor Duet Arom (25g) – bakterie

Směs dvou různých druhů bakterií - Lactobacillus plantarum a Oenococcus oeni.
Použití: Vylepšený profil aroma u červených vín s vysokým pH během jablečno-mléčného kvašení.

  Detailní popis
Kód produktu: OEN-4451
Skladem < 10
€ 80,16 s DPH€ 66,80 bez DPH
Koupit

Popis

Dávkování: 1 g/hl
pH: > 3,4
Typ aroma: Vyšší ovocná intenzita, výrazné aroma červených bobulí, posílené kořeněné tóny.
Původ: Univerzita Stellenbosch, Jižní Afrika
Optimální teplota: 20–28 °C 15–28 °C

Parametry

Dle procesu tvorby vína:Alkoholová fermentace, MLF a kvasinky

Související


Technologické poradenství


Portfolio pro výrobu vín od A do Z


Renomovaní dodavatelé

© 2024, O.K. Servis BioPro, s.r.o. - všechna práva vyhrazena