ÚvodVinařské ingredienceMalolaktická fermentaceAnchor Duet Arom (100g) – bakterie

Anchor Duet Arom (100g) – bakterie

Směs dvou různých druhů bakterií - Lactobacillus plantarum a Oenococcus oeni.

  Detailní popis
Kód produktu: OEN-5023
Není skladem
€ 301,20 s DPH€ 251,00 bez DPH
Koupit

Popis

Použití: Vylepšený profil aroma u červených vín s vysokým pH během jablečno-mléčného kvašení 

Dávkování: 1 g/hl
pH: > 3,4
Typ aromatiky: Vyšší ovocná intenzita, aroma červených bobulí, posílené kořeněné tóny, vyšší intenzita aroma.
Původ: Univerzita Stellenbosch, Jižní Afrika
Optimální teplota: 20–28 °C


Související


Technologické poradenství


Portfolio pro výrobu vín od A do Z


Renomovaní dodavatelé

© 2024, O.K. Servis BioPro, s.r.o. - všechna práva vyhrazena