Zveme vás na vinařský veletrh Austro Vin v rakouském Tullnu


Ve dnech 1.–3. 2. 2024 se zúčastníme předního rakouského veletrhu vinařství, ovocnářství a sklepní techniky Austro Vin Tulln. Na veletrhu Austro Vin Tulln 2024 představí 240 vystavovatelů ze 14 zemí na ploše 18 000 m² celou škálu produktů pro vinařství a ovocnářství. Najdete nás na stánku Scharfenberger (hala 3, stánek 310), našeho dodavatele vinařských lisů a technologií pro zpracování hroznů, na stánku společnosti Kiesel (hala 6, stánek 633), která se specializuje na výrobu čerpadel a na stánku Costral (hala 6, stánek 624), výrobce plnicích a etiketovacích zařízení. Na stáncích vám rádi předvedeme:

  • PLNIČKY COSTRAL

Firma Costral dodává plnící zařízení od plniček s gravitačním plněním až po automatické plnící linky včetně mytí a sterilizace lahví a uzavírání různými typy uzávěrů. V nabídce najdete i plně automatická etiketovací zařízení. Více o produktech najdete ZDE.

  • VINAŘSKÉ LISY

Firma Scharfenberger se zabývá výrobou vinařských lisů již téměř sto let. Na výstavě předvede nejnovější modely řady EQ. Více o produktech najdete ZDE.

  • ODSTOPKOVAČE

V portoliu firmy najdeme i odstopkovače, které vinné hrozny zpracovávají šetrně a efektivně. Firma představí širkou škálů typů, které jsou schopny zpracovat za hodinu od 3 do 60 tun hroznů. Více o produktech najdete ZDE.

  • DOPRAVNÍKY A NÁSYPKY

Na veletrhu se budete moci seznámit i s mnoha druhy dopravníků doplněných o různé typy násypek, včetně vibračních násypek a třídicích stolů. Více o produktech najdete ZDE.

  • ČERPADLA KIESEL

Novinkou mezi čerpadly společnosti Kiesel je excentrické čepadlo, včetně doplňkového dálkového ovládání či frekvenčního měniče. Výtlak tohoto čerpadla je až 8 výškových metrů (varianty pro 6,12 a 24 bar). Více o produktech najdete ZDE.

Bližší informace o veletrhu se dozvíte na stránkách pořadatele ZDE nebo nás kontaktujte. Těšíme se na setkání s vámi!

Kontakt pro ČRKontakt pro SK

Bližší informace o našem sortimentu pro vinaře najdete ZDE, e-shop vinařských přípravků najdete ZDE.


Technologické poradenství


Portfolio pro výrobu vín od A do Z


Renomovaní dodavatelé

© 2024, O.K. Servis BioPro, s.r.o. - všechna práva vyhrazena