ÚvodVinařské ingredienceMalolaktická fermentaceAnchor Duet Soft (25g) – bakterie

Anchor Duet Soft (25g) – bakterie

Směs dvou různých druhů bakterií - Lactobacillus plantarum a Oenococcus oeni.
Použití: Vylepšený senzorický profil u bílých a červených vín s nízkým pH během jablečno-mléčného kvašení.

  Detailní popis
Kód produktu: OEN-4450
Skladem > 10
€ 80,16 s DPH€ 66,80 bez DPH
Koupit

Popis

Dávkování: 1 g/hl
pH:  <3,2
Typ aroma: Vylepšený pocit v ústech, snížení zelených charakterů, snížená trpkost, posílení aroma tmavého ovoce
Původ: Univerzita Stellenbosch, Jižní Afrika
Optimální teplota: 18–25 °C

Parametry

Dle procesu tvorby vína:Alkoholová fermentace, MLF a kvasinky

Související


Technologické poradenství


Portfolio pro výrobu vín od A do Z


Renomovaní dodavatelé

© 2024, O.K. Servis BioPro, s.r.o. - všechna práva vyhrazena