ÚvodVinařské ingredienceEnzymyRapidase Clear (100g) – enzym

Rapidase Clear (100g) – enzym

Vinařský enzym pro kompletní depektinizaci rmutu, zlepšení filtrovatelnosti, sedimentace a celkové stability procesu zpracování bílých vín.

  Detailní popis
Kód produktu: OEN-4491
Skladem < 10
€ 20,16 s DPH€ 16,80 bez DPH
Koupit

Popis

Použití enzymu: Odkalení hroznového moštu.

Účinek enzymu: Odbourávání pektinu.

Dávkování: 1–2,5 g/hl

Složení: Pektináza, voda, chlorid draselný.

Skladování: Uchovejte v chladnu a temnu při teplotě +5 až +15°C.

Specialita enzymu: Vyčiření do 6 hodin na jiskru.

Více informací: Přípravky pro výrobu vín

Parametry

Dle procesu tvorby vína:Odkalení a krášlení moštů

Související


Technologické poradenství


Portfolio pro výrobu vín od A do Z


Renomovaní dodavatelé

© 2025, O.K. SERVIS BioPro, s.r.o. - všechna práva vyhrazena