ÚvodVinařské ingredienceEnzymyRapidase Batonnage (100 g) – enzym

Rapidase Batonnage (100 g) – enzym

Vinařský enzym pro uvolňování molekul přispívajících k chuti.
Účinek: Rozklad buněčných stěn kvasinek

  Detailní popis
Kód produktu: OEN-4499
Není skladem
€ 32,88 s DPH€ 27,40 bez DPH
Koupit

Popis

Dávkování:

2–2,5 g/hl
Plnější víno, lepší rovnováha v těle

Skladování:

Uchovejte v chladnu a temnu při teplotě +5 až +15°C.

Více informací: Přípravky pro výrobu vín

Více informací: Přípravky pro výrobu vín

Parametry

Dle procesu tvorby vína:Alkoholová fermentace, MLF a kvasinky


Technologické poradenství


Portfolio pro výrobu vín od A do Z


Renomovaní dodavatelé

© 2024, O.K. Servis BioPro, s.r.o. - všechna práva vyhrazena